header banner
Default

Kripto Piyasası Uyuyan Balinadan Şok Etti: Bu Eğlenceli Para Birimine Saldırdı!


Table of Contents

Bugün kripto piyasasındaki olağandışı hareketlilik dikkatleri Shiba Inu’nun BONE token’ına çekti. Etherscan explorer’dan alınan verilere göre, bir yılı aşkın süredir aktif olmayan anonim bir balina, mevcut token fiyatından 209.000 dolara eşdeğer olan yaklaşık 259.000 BONE token satın aldı.

Bu satın almayı özellikle kayda değer kılan şey, yatırımcının kripto alanından uzun süre uzak kalması ve önemli bir yatırımla yeniden ortaya çıkmasıdır. Dikkat çekici bir şekilde, bu gizemli cüzdan sahibi sadece BONE’a odaklanmıyor. Kripto portföyleri, toplu olarak yaklaşık 100.000 dolar değerinde çeşitli meme sektörü token’larına sahiptir.

HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Hareketin Arkasında Ne Var?

VIDEO: DEVASA Balina Bu Altcoine Saldırdı! Dikkat! | Kripto Haber.
Kripto Haber

Bu yatırımcının faaliyetlerini yalnızca Ethereum ağıyla sınırlamadığını belirtmek gerekir. BscScan kaşifinden alınan veriler, 12.000 dolar değerinde Binance Coin’e (BNB) sahip oldukları BNB Zincirindeki varlıklarını ortaya koymaktadır.

Bu balinanın meme coin’e duyduğu yeni ilginin ardındaki mantık belirsizliğini koruyor. Bunun Shiba Inu ekibi tarafından duyurulan son yeniliklerle bağlantılı olabilir. Bu gelişmeler arasında, Shiba Inu tokenı BONE’un basım sürecinde önemli değişikliklere uğrayacağı ve potansiyel olarak token sözleşmesinin feshedilmesiyle sonuçlanacağı beklentileri yüksek.

HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Bu çeyrek milyon dolarlık yatırım BONE fiyatı için bir canlanmayı tetikleyecek mi, yoksa Shiba Inu ekosisteminde daha da büyük sürprizlerin habercisi mi?

HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Sources


Article information

Author: Jennifer Colon

Last Updated: 1700131682

Views: 976

Rating: 3.8 / 5 (95 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jennifer Colon

Birthday: 2008-04-29

Address: 781 Kayla Underpass Suite 107, South Dawnbury, AL 74978

Phone: +4444262513699068

Job: Psychologist

Hobby: Geocaching, Skateboarding, Mountain Climbing, Card Games, Cooking, Camping, Chess

Introduction: My name is Jennifer Colon, I am a frank, risk-taking, ingenious, Determined, Gifted, lively, accomplished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.