header banner
Default

Koin Bülteni: Pepe Coin Almak Artık Çok Mu Geç? PEPE Alternatifleri Hangileri?


Kripto para piyasasında yılık ilk yarısını kasıp kavuran PEPE Coin çılgınlığı azalırken yatırımcılar yeni “PEPE Coin” keşfetmek için alternatif arayışına girdi.

Kripto para piyasası oldukça durgun günler geçiriyor. Sahte olduğu ortaya çıkan spot Bitcoin ETF haberlerinin ardından yatırımcılar, temkinli adımlar atmak için ince eleyip sık dokuyor. Geçtiğimiz aylarda yaşanan meme coin çılgınlığının başını çeken PEPE coin ise düşüş trendini devam ettiriyor.

Ağustos ayında yaşanan PEPE coin dolandırıcılığı, ünlü meme coin’in geri dönüşünün önündeki en büyük engellerden biri gibi görünüyor. Ekip üyelerinden üç tanesinin 16 milyon dolarlık PEPE coini çaldığının ortaya çıkması sonrasında yatırımcılar, PEPE coin varlıklarını satmaya devam ediyor.

CoinGecko verilerine baktığımızda kurbağa temalı meme coinin grafiklerine kırmızı rengin hakim olduğunu görüyoruz. PEPE fiyatı son 30 günde yüzde 2 ve son 14 günde yüzde 11,5 civarında değer kaybı yaşıyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5 Mayıs 2023 tarihindeki 0,00000431 doların yüzde 85 altında seyreden PEPE coin, düşük fiyatlardan yatırım yapma ihtimali barındırıyor. Diğer taraftan etkilerini sürdüren dolandırıcılık vakası, yatırımcıların alternatif projelere yönelmesine yol açıyor.

Belirsizliğin hüküm sürdüğü kripto para piyasasında yatırımcılar, ya çok popüler projelere ya da gerçek bir problemi çözen kripto coinlere ilgi gösteriyor. Deneyimli kripto meraklılarının dikkatini çeken projeler arasında Launchpad XYZ ve yPredict ön plana çıkıyor.

Web3 Dünyasına Girmek İsteyenler İçin Launchpad XYZ

VIDEO:

Adından da anlayacağınız üzere Launchpad XYZ, kendisini bir başlangıç noktası olarak konumlandırıyor. Web3 dünyasına ilgi gösteren ancak yeterli bilgi sahibi olmadığı bu ekosistemden çekinen potansiyel yatırımcıları hedefleyen proje, Web2 ile Web3 arasında köprü olmayı amaçlıyor. 

Launchpad XYZ platformu, bir yatırımcının ihtiyaç duyabileceği her türlü aracı sunmayı planlıyor. Web3 tabanlı ve merkeziyetsiz ürünlere, uygulamalara ve araçlara erişim sağlayan Launchpad XYZ, kriptonun geleceğini öngören yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Projenin merkezinde platforma erişim sağlayan native tokeni LPX coin yer alıyor. Yatırımcılar ön satış etkinliği sayesinde Launchpad XYZ token satın alma imkanı buluyor. Merkeziyetsiz hizmetler ve veri depolama araçlarıyla donatılan platform, 10 milyondan fazla kullanıcıyı çekmeyi amaçlıyor.

Launchpad XYZ’de Web3’ün Tamamı Tek Çatı Altında

VIDEO:

Karmaşık bir dünyayı basitleştirmek isteyen proje ekibi, Web3 dünyasına erişimi kolaylaştırıyor. Dijital varlıkların yaşadığı artış ve düşüşlerden tutun da ön satış etkinlikleriyle ilgili analizlere kadar bir yatırımcının ihtiyaç duyacağı her şey Launchpad XYZ platformunda yer alıyor.

Kullanıcılar, Launchpad XYZ platformunun premium özelliklerine de erişim imkanı buluyor. NFT’lerden Oyna-Kazan oyunlarına kadar çok fazla yan özelliği de bulunan platformun tam donanımlı ekranlarına erişmek için Launchpad XYZ token satın almak gerekiyor.

Web3’e girişi kolaylaştıran platformda yerini almak isteyenler, ETH, USDT, BNB ya da kredi kartı kullanarak LPX token satın alabiliyor. Proje sayfasında yüzde 12’lik bir bonus uygulaması olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. 

Yapay Zeka Destekli Fiyat Tahmini Platformu yPredict

VIDEO:

Kripto yatırımcısının en merak ettiği konuların başında fiyat tahminleri ve piyasa analizleri geliyor. Analislet, yatırımcılar, programcılar ve borsa uzmanlarını hedefleyen yPredict projesi, yapay zeka destekli ve tam donanımlı bir platform vadediyor.

Gerçek zamanlı duygu analizi, teknik analizler, grafik modeli tanıma özelliği ve yapay zeka sinyalleri ile donatılan yPredict platformunu, bir yatırımcının ihtiyaç duyabileceği her türlü araç ve analize ev sahipliği yapıyor.

Platformun merkezinde bulunan projenin native tokeni YPRED token ise, tüm özelliklere erişim sağlıyor. yPredict platformundaki tüm özelliklerden faydalanmak isteyen yatırımcıların, yPredict token satın alması gerekiyor.

Platform yayına alındıktan sonra yatırımcılar, indirimli fiyatlardan satın aldığı YPRED tokenlerle ödeme imkanı buluyor.

yPredict Ön Satışı Hızlı İlerliyor

VIDEO:

Yapay zeka destekli hepsi bir arada yatırım platformu yPredict’e erişim imkanı sunan YPRED token, aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcısıyla buluşuyor.

Platform yayına alındıktan sonra premium özelliklere erişmek isteyen kullanıcılar, fiyatlar artmadan YPRED token satın alabiliyor.

Proje ekibi YPRED tokenin borsa performansının tek gelir kaynağı olmasını istemiyor. Staking mekanizması ile yatırımcıların pasif gelir elde etme imkanı bulması da sağlanıyor. Bu mekanizmada YPRED tokenlerini belirli bir süreliğine kilitlemeyi tercih eden yatırımcılar, aylık ödüllere hak kazanıyor.

Yapay zeka destekli platformun premium özelliklerini erişmek isteyen yatırımcılar, mevcut fiyatlardan 0,1 dolar karşılığında YPRED tokene yatırım yapabiliyor. Tokenin borsa listeleme fiyatının ise 0,12 dolar olması bekleniyor.

Şu ana kadar toplanan fonların 4,5 milyon dolara yaklaştığı ön satışın yedinci aşamasındaki YPRED token, ETH, MATIC, BNB, USDT veya kart işlemleri ile satın alınabiliyor.

Yatırım yapmadan önce kontrol panelini incelemek isteyen yatırımcılar, Beta erişim sağlayan bekleme listesine kayıt olma imkanı da buluyor. Projenin yol haritasında yer alan bilgilere göre yPredict Predictions (Tahminler) ve yPredict Analytics (Analiz) ürünlerinin önümüzdeki haftalarda yayına alınması bekleniyor.

Teknik analiz dokümanında yapay zeka destekli tam donanımlı yPredict platformunun ise 2024 yılının ilk çeyreğinde devreye alınacağı belirtiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sources


Article information

Author: Barbara Brady

Last Updated: 1698043203

Views: 657

Rating: 4.5 / 5 (36 voted)

Reviews: 98% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbara Brady

Birthday: 2010-02-19

Address: 11059 Perez Summit, West Katelyn, KS 38667

Phone: +4469865596611469

Job: Cryptocurrency Analyst

Hobby: Sewing, Photography, Painting, Role-Playing Games, Painting, Cross-Stitching, Motorcycling

Introduction: My name is Barbara Brady, I am a talented, variegated, vibrant, dear, sincere, apt, candid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.